Tudnivalók - varrogep.eu

ív
Unique logo
Tartalomhoz ugrás
Általános tudnivalók!

A weboldalon feltüntetett árak tájékoztató jellegűek!
Az ár változtatás jogát fentartjuk!

Fizetés

A fizetés készpénzben történik, utánvéttel, vagyis a megrendelt termékek árát és az esetleges szállítási költséget minden esetben utólag, a csomag átvételekor kell a futárnak kifizetnie. Utalvánnyal vagy bankkártyával történő fizetésre nincs lehetőség.

Nagykereskedések és cégek nagyobb értékű (15000 Ft felett) megrendelése esetében előzetes egyeztetés alapján átutalással történő fizetés is kérhető. Az erre vonatkozó igényét külön jelezze ügyfélszolgálatunknak!
Telefon: +36 30 972 4479
Németh László

Szállítási feltételek

Szállítás, előzetes telefonos egyeztetés után,
vagy kisebb termékek esetén postai utánvétellel.

Személyes átvétel

2234 Maglód Dózsa György u. 45/a. szám alatti telephelyünkön akár személyesen is átveheti a megrendelt termékeket. Ebben az esetben szállítási költséget természetesen nem számítunk fel.

A termék a megrendelést követő 2. munkanaptól 9:00 – 18:00-ig átvehető a fent említett címen, előzetes telefonos egyeztetés után.

A vásárlás menete:

1. Ha még nem regisztrált rendszerünkbe,(nem kötelező) akkor kattintson az oldal jobb oszlopában található REGISZTRÁCIÓ feliratra. Az ott található űrlap segítségével adja meg a kívánt felhasználónevét, e-mail címét és jelszavát.

2. Az oldalon történt regisztráció után egy e-mailt kap majd. Az elektronikus levélben található linkre kattintva aktiválhatja magát rendszerünkben. A linkre kattintás után, kérjük, mindenképpen várja meg amíg az oldal nyugtázza Önnek a sikeres regisztráció végét.

3. Jelentkezzen be a saját felhasználó nevével és jelszavával. Ezt Ön a honlap jobb oldalán található bejelentkező menüben teheti meg.

Mire figyeljen a vásárláskor?

- Olvassa el Webáruházunk ismertetőjét, a vásárlás kondícióit és a kiszállítás és a fizetés feltételeit!

- Tanulmányozza át a Webáruház biztonsági feltételeit, hiszen ezzel garantálják az Ön adatainak biztonságát!

- Tartsa nyilván a vásárlásával kapcsolatos adatait!

- Használjon olyan böngészőt, amely támogatja az SSL titkosításhoz szükséges opciót!


Rendelés lemondása, vásárlástól való elállás joga

A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól az átvételtől számított 8 munkanapon belül. A sértetlen terméket a számlával vagy annak másolatával, saját költségén küldje vissza a Varrógép Európa Kft.(2234 Maglód Dózsa György utca 45/a.), és a megérkezésétől számított 30 napon belül visszatérítjük Önnek a visszaküldött termék(ek) vételárát. A visszatérítés nem vonatkozik sem a kézbesítés, sem a visszaküldés szállítási költségére. Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk.

Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, és nem tudja sérülésmentesen cégünk részére visszajuttatni, nem vállaljuk a termék visszavásárlását.

Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt cégünk díjmentesen kicseréli amennyiben azt az átvételtől számított 3 munkanapon belül jelzi.
varrogep.eu 2023.12.01.
Vissza a tartalomhoz